Čínská medicína pod pokličkou

Potraviny mohou léčit. Při správné znalosti jejich vlastností se může kuchyně stát alchymistickou dílnou, kde elixírem nesmrtelnosti budou jídla sestavená tak, aby podporovala zdraví a umožňovala dosáhnout vysokého věku. Léčba tradiční čínskou medicínou je vysoce účinná a mnohem levnější než léčba západní. Pokud je onemocnění podchyceno hned na začátku, může být vyléčeno dokonce velmi rychle. A navíc: při správné prevenci by člověk neměl onemocnět vůbec! Jídelníček, který pro vás autorka knihy sestavila, by měl být jedním z prostředků, který by nás měl před nemocemi chránit. Je založen na výběru vhodných potravin, jejich promyšlené kombinaci a respektování zásad správného stravování. Dodejme ještě, že tradiční čínská medicína není jen uměním léčit, ale také uměním žít v souladu se zákony vesmíru. A znalost vlastností potravin a bylin, které vám kniha Jany Arcimovičové nabízí, nás k tomuto umění o kousek přibližuje.

www.knihi.cz